Facade

Her på www.profilmetal.dk finder du altid et bredt udvalg materialer til vægge, tage, tagrender samt meget andet. Her i kategorien, samt i de respektive underkategorier, finder du blandt andet et godt udvalg i vægmaterialer. Det omfatter blandt andet ståltrapez p19 og ståltrapez p35 samt plan plader. Disse tre typer vægmaterialer har hver især fået en underkategori, så man nemt kan finde frem til den type som man har brug for. Udover selve ståltrapez pladerne og plan pladerne, så finder du som regel også tilbehør til disse.

Alle materialer fra denne kategori og underkategorierne holder lige som resten af de mange forskellige produkter vi forhandler et højt niveau af kvalitet. Skulle der eventuelt være spørgsmål før, under eller efter et indkøb, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til vores kundeservice, enten online ved hjælp af vores chatfunktion eller på telefon 56 63 02 22.

Har du behov for en facadeplade der er skåret på tilpasset mål, så tilbyder vi nu muligheden for online bestilling. Kig efter "Bestil på mål" i produktoversigten.Viser 1 - 17 af 17