Ståltagplader direkte fra fabrikken - Køb online her

Hos Profilmetal sælger vi profilerede stålplader direkte fra fabrikken. Vores produktion er beliggende i Sorø, hvorfra vi dagligt levere til alle vores kunder i hele Danmark. Pladernes stålkerne er varmegalvaniseret, hvilket sikre en lang holdbarhed.

Skal vi levere ordren til dig? Levering af stålplader til alle brofaste øer + Bornholm koster: 750,00 kr (550,00 kr. ved online bestilling). Afhentning at stålplader koster et lille emballage gebyr på 50,00 kr.

Vores profiler

Trapezplade P19

Er du på udkig efter en billig men også stilfuld tagbelægning, så er Trapezprofil P19 svaret på din søgning. Med en profilhøjde på 19 mm. har du et standard tagprofil. Hvis du er på jagt efter en vægbeklædning så findes P19 også en en version til facader. I standard mål starter priserne ved 58,50 kroner pr. kvadratmeter. (Gælder farverne markeret med: * ) Ønskes en højere profil, har vi også Trapezplade P35. Skal du bruge en facadeplade er Sinus P18 velegnet.

Skal stålpladerne være kondens fri? Tilvælg Antikondens belægning på tagpladerne. Det er muligt at læse mere om Antikondens her.

Bestil tagplader her / Bestil vægplader her

Trapez TP19 Trapez VP19

Tagstenspladen

Vi er meget stolte af vores Tagstensplade. Den har en elegant facon-klippet forkant, der gør at den ligner lidt efter traditionelle tegl. Uanset om det er nybyg, eller der er tale om en renovering, så er tagstenspladen velegnet. I standard mål starter priserne ved 67,00 kroner pr. kvadratmeter. (Gælder farverne Sort, Brun og Svenskrød)

Bestil Tagstenspladen her

Tagstenspladen

Ud over de overstående profiler har vi desuden en trapezplade med en profilhøjde på 35 mm. og en planplade / flad og uprofileret plade. Foruden pladerne har vi skruer, inddækinger m.v. alt hvad du behøver for at samle et tag. Gå direkte til forsiden her.

Skal dine plader klippes på mål?

Siden starten af 2016, har det været muligt at bestille de fleste af vores plader på mål, online her på siden! Find f.eks. Trapezplade TP19 her. I alle plade kategorierne her på siden, vil du kunne finde produktet for "Bestil på mål" angiv blot længe i centimeter og antal, hvor efter du lægger varen i kurven.

Skal du bruge en større mængde stålplader på mål? Meget kan bestilles på webshoppen, men har du nogle skæve mål og brug for hjælp, så hjælper vi gerne, mod fremsendt mål skitse over taget. Kvadratmeterprisen er lidt højere når der er tale om plader der skal tilpasses på din ønskede længde. Prisforskellen er størst på ordre under 50 kvadratmeter. Ønsker du pladerne med 40 års garanti, eller har du over 100 kvadratmeter, så kontakt os for et godt tilbud enten på chat, telefon: 5663 0222 eller e-mail: info@profilmetal.dk. Du er selvfølgelig også velkommen med mindre ordre, men vær forberedt på en prisforskel i forhold til webshoppens kvadratmeterpriser på ståltag.

Bestil et tilbud på plader i specielttilpassede længder her.