Farve
Brun (Bestillingskøb)
Grøn (Kampagne)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Ståltagplader direkte fra fabrikken – Køb online her

Hos Profilmetal sælger vi profilerede stålplader direkte fra fabrikken. Vores produktion er beliggende i Slagelse, hvorfra vi dagligt levere til alle vores kunder i hele Danmark. Pladernes stålkerne er varmegalvaniseret, hvilket sikre en lang holdbarhed.

Skal vi levere ordren til dig? Vi leverer stålplader til alle brofaste øer. Bor du på Bornholm så har vi en aftale med en lokal vognmand mod tillæg i fragtprisen. Bor du på en mindre ikke brofast ø, vil vi typisk levere til nærmeste havn, læs mere om det på siden omkring afhentning/levering. Du har naturligvis også mulighed for at afhente din ordre, der kan bestilles til afhentning i Slagelse.

Vores profiler

Trapezplade TP19
Er du på udkig efter en billig men også stilfuld tagbelægning, så er Trapezprofil TP19 svaret på din søgning. Med en profilhøjde på 19 mm. har du et standard tagprofil. Hvis du er på jagt efter en vægbeklædning så findes VP19, som er en tilpasset version til facader. I standard mål får du de laveste priser pr. kvadratmeter. Ønskes en højere profil, har vi også Trapezplade TP35. Skal du bruge en facadeplade er Sinus P18 velegnet.

Skal stålpladerne være kondens fri? Tilvælg Antikondens belægning på tagpladerne. Det er muligt at læse mere om Antikondens.

Trapezplade TP20
En anden populær plade til tag- og facade er vores Trapezplade TP20 (BIlledet herunder). Den matcher de fleste tag- og facade profiler. Pladen udmærker sig ved at kunne bruges til både tag og facade, i modsætning til langt de fleste andre profiler.

Tagstenspladen
Vi er meget stolte af vores Tagstensplade. Den har en elegant facon-klippet forkant, der gør at den ligner lidt efter traditionelle tegl. Uanset om det er nybyg, eller der er tale om en renovering, så er tagstenspladen velegnet. I standard mål får du de laveste priser pr. kvadratmeter, men du kan selvfølgelig også bestille på mål, så du slipper for den værste tilskæring.

Ud over de overstående profiler har vi desuden en trapezplade med en profilhøjde på 35 mm. og en planplade / flad og uprofileret plade. Foruden pladerne har vi skruer, inddækinger, tagrender m.v. alt hvad du behøver for at samle et tag.

Skal dine plader klippes på mål?

Siden starten af 2016, har det været muligt at bestille de fleste af vores plader på mål, online her på siden! Find f.eks. her. I alle plade kategorierne her på siden, vil du kunne finde produktet for “Bestil på mål” angiv blot længe i centimeter og antal, hvor efter du lægger varen i kurven.

Skal du bruge en større mængde stålplader på mål? Meget kan bestilles på webshoppen, men har du nogle skæve mål og brug for hjælp, så hjælper vi gerne, mod fremsendt mål skitse over taget. Kvadratmeterprisen er lidt højere når der er tale om plader der skal tilpasses på din ønskede længde. Prisforskellen er størst på ordre under 50 kvadratmeter. Ønsker du pladerne med 40 års garanti, eller har du over 100 kvadratmeter, så kontakt os for et godt tilbud enten på chat, telefon: 5663 0222 eller e-mail: in**@pr*********.dk. Du er selvfølgelig også velkommen med mindre ordre, men vær forberedt på en prisforskel i forhold til webshoppens kvadratmeterpriser på ståltag.

Bestil et tilbud på plader i specielttilpassede længder her.