Trapezplader TP19 - Velegnet til mange tagløsninger

Trapezpladen TP19 er med sin lave profilhøjde, velegnet til carporte, skure m.v. Der er ikke de store krav til taghældning og den fås i en masse farvevarianter. Med en dækbredde på 1090 mm. eller 109 cm, så skulle to plader umiddelbart dække 109 + 109 cm. = 218 cm. Men pladen har et overlæg på 60 mm. eller 6 cm. Så 2 plader vil dække 224 cm og 3 plader vil dække 333 cm. Vi har lavet et lille værktøj til at beregne antallet af plader i bredden, Find vores pladeberegner her.Trapezplade TP19

Produktdata:

Dækbredde: 1090 mm.
Totalbredde: 1150 mm.
Max pladelængde: 10000 mm.

Pladetykkelse: 0,40 | 0,50 mm.
Vægt 0,5 mm: Ca. 4,6 kg. pr. dækkende m²
Galvanisering: 275 g/m² eller tilsvarende

Skrueforbrug: 8 stk. 35 mm. og 2,5 stk. 20 mm. overlapskruer pr. m²
Farvemuligheder: Se farverne her!

Garanti: 10-40 år, afhængigt af farve og belægning.
Mindst anbefalede taghældning: 5 grader (10 cm. pr. lbm.)
Lægteafstand: Over 15 gr. Max 1,1 meter | Under 15 gr. Max 0,9 meter.

Bestilling:

Pladen kan bestilles her på websiden, men skal du bruge en større mængde, så kontakt os for tilbud.

Stål og styrke

Profilmetal Trapezplader fremstilles af en galvaniseret stålplade, der er belagt med en vejrbestandig overflade. Stål giver styrke. Galvanisering og overfladebelægning sikrer en lang levetid og et minimalt behov for vedligehold. Der er god økonomi i en Profilmetal Trapezplade. Både når du køber pladen og i det lange løb.

Ståltagpladens opbygning

Profilmetal Trapezplader fremstilles i et bredt udvalg af farver, så du kan få det udseende, du ønsker,og den farve der passer til bygningen. Du kan bestille pladerne i længder, der passer til bygningen, hvilket gør monteringen nem og hurtig. Du får så få samlinger som muligt og slipper for en masse tilpasninger.

Hvilken længde skal du bruge?

Profilmetal sælger direkte fra fabrikken, til bl.a. håndværkere og private. Det giver dig den fordel, at du kan få dine trapezplader skåret på mål. Hvorfor nøjes med standard mål, når du kan få klippet din trapezplade, på det ønskede mål? Trapezplade TP19 kan leveres i længder op til 10 meter. Hver plade dækker 1,09 meter. Skulle din tagflade være længere end de 10 meter, så laver vi bare en deling.

Trapezprofil til Tag

Profil 19 Ståltag anvendes som tagbeklædning. Pladerne er en god og effektiv løsning på mange forskellige bygninger. Stålpladerne klippes på fixmål (Din ønskede længde).

Profil 19 Tagplader er velegnet til såvel store som små bygninger. Opgaven kan være nybyggeri eller renovering af et eksisterende tag. Taget kan have meget fald eller være næsten fladt.

Landbrugsbygningen har fået udskiftet et udtjent tag med Profilmetal Trapezplader. Profil 19 Tag er valgt på grund af det klassiske og stilrene udseende, der passer til bygningen. For kunden var det også en økonomisk løsning, der nemt og hurtigt kunne føres ud i livet.

Trapezplade TP19 på Landbrugsbygning

Profil 19 Tag bruges som tagbeklædning på nyopførte bygninger i alle størrelser.

Carporten her er opført i en bebyggelse af dobbelthuse. Profil 19 Tag er valgt for at få et stærkt metaltag som kan monteres med lille fald. Pladerne er samlet på midten, men kunne også være bestilt i fuld længde, så samlingen var undgået.

Trapezplade på Carport, med AluZink

Trapezplader med kondens stop

Hvis dine trapezplader eksempelvis skal bruges til en carport, eller en hal, så kan du undgå kondens dryp, ved at bestille dine trapezplader med en Antikondensbelægning. En Antikondensbelægning består af en form for filt, der valses på bagsiden af stålpladerne. Filten optager kondensen, så den ikke drypper ned på bilen, på havemøblerne, eller hvad der måtte stå under taget. Bliv klogere på Antikondens, vi har skrevet lidt om det her: Stålplader med antikondens.

Montering af Trapezplader

Profilmetal Trapezplader er enkle at montere. Den lave vægt gør pladerne lette at håndtere. Pladerne fastgøres hurtigt med selvborende skruer. Pladerne kan bestilles i de rigtige længder, så unødvendige tilpasninger undgås. Profilmetals tilbehørsprogram omfatter alle de dele, der er nødvendige for at få en færdig løsning. Desuden fremstiller Profilmetal gerne specielle inddækninger efter tegning.

Tilbehør til Trapezpladen

For selvbyggeren er det rart, at Profilmetal Trapezplader er nemme at arbejde med. For håndværkeren betyder det, at en opgave kan løses hurtigt og effektivt. Monteringsvejledning til Trapezplade TP19, findes her!

Hus med Trapezplader

1. Vinkelrygning
2. Rygningsbånd
3. Taghætte
4. Vindskede
5. Vandnæse
6. Sideinddækning
7. Sålbænk
8. Hjørne
9. Fodblik
10. Lysplade
11. Skumklods
12. Skotrende
13. Inddækningsbånd