Tagstenspladen - Elegant med faconklip

Profilmetal Tagstensplader har et tagstenslook. Udseendet er elegant, med faconklip og minder fuldstændig om et almindeligt tagstenstag. Profilmetal Tagstensplader kan anbefales til dem, som ønsker et smukt og vejrbestandigt tag. Vi anbefaler en taghældning på mindst 12 grader, da vandet skal kunne løbe af. Tagstenspladen leveres skåret på den længde du ønsker, det er nemt at bestille pladen her på vores hjemmeside.

Tagstensplade

Tagstensplade Tegning

Produktdata:

Dækbredde: 1100 mm.
Totalbredde: 1180 mm.
Max pladelængde: 6350 mm.

Pladetykkelse: 0,45 | 0,50 mm.
Vægt 0,5 mm: Ca. 4-7 kg. pr. dækkende m²
Galvanisering: 275 g/m² eller tilsvarende

Skrueforbrug: 10 stk. 35 mm. skruer og 2,5 stk. 20 mm. overlapskruer pr. m²
Farvemuligheder: Se farverne her!

Garanti: 10-40 år, afhængigt af farve og belægning.
Mindst anbefalede taghældning: 12 grader (20 cm. pr. lbm.)

Bestilling:

Pladen kan bestilles her på websiden, men skal du bruge en større mængde, så kontakt os for tilbud.

Hvilken længde skal du bruge?

Profilmetal sælger direkte til bl.a. håndværkere og private. Det giver den fordel, at du taler direkte med fabrikken. Så hvorfor nøjes med standard løsninger, når man kan få pladerne klippet på det mål man skal bruge? Tagstenspladen kan vi levere på længder i op til 6 meter. Det dækker langt de fleste behov. Er din tagflade længere end 6 meter, er det ganske uproblematisk at lave en samling, eksempelvis midt på tagfladen. Hver plade dækker 1,1 meter i bredden.

Stål og styrke

Profilmetal Tagstensplader fremstilles af en galvaniseret stålplade, der er belagt med en vejrbestandig overflade. Stål giver styrke. Galvanisering og overfladebelægning sikrer en lang levetid og et minimalt behov for vedligeholdelse. Med Profilmetal Tagstensplader får du et smukt tag med lang levetid til en konkurrencedygtig pris og med op til 40 års garanti.

Bygninger

Profilmetal Tagstensplader er et elegant tag, der med fordel kan lægges på mange forskellige bygninger, f.eks. boliger, landbrug, erhverv eller sommerhuse mm. Profilmetal Tagstensplader er effektive på små og store bygninger både ved nybyggeri og ved renovering.

Tagstensplader på garage

Renovering

Mange tage trænger til renovering. Det kan være fordi taget er utæt, eller fordi det er blevet grimt at se på. Profilmetal Tagstensplader er et perfekt alternativ til at løse problemet. Hvis du vil, kan du lægge Profilmetal Tagstensplader ovenpå det gamle tag. Det kan du, fordi stålpladerne er lette.

Hvis du lægger Profilmetal Tagstensplader ovenpå det eksisterende tag, sparer du demonteringen af det gamle tag, der i stedet kan fungere som undertag for det nye. Samtidig har du tag på dit hus, mens du bygger.

Du kan også vælge at demontere det eksisterende tag og lægge Profilmetal Tagstensplader i stedet for.

Profilmetal Tagstensplader leveres i længder, der passer til den enkelte bygning. Normalt fremstiller Profilmetal pladerne, så de når fra tagrende til rygning. Det minimerer antallet af samlinger og letter monteringen.

Hver plades dækbredde efter overlæg er 1100 mm. Mindste pladelængde er 400 mm. Anbefalet maksimumlængde er 6000 mm. Pladerne har en flot faconklippet forkant.

Profilmetal Tagstensplader fremstilles i et bredt udvalg af farver, så du kan få det udseende, du ønsker, og den farve, der passer til bygningen. Med en dækbredde på 1100 mm / 110 cm, og 6 tegl i bredden, så er hver tegl ca. 18,33 cm i bredden.

Montering af Tagstensplade

Profilmetal Tagstensplader er enkle at montere. Den lave vægt gør pladerne lette at håndtere. Pladerne fastgøres hurtigt med selvborende skruer. Pladerne kan bestilles i de rigtige længder, så unødvendige tilpasninger undgås. Profilmetals tilbehørsprogram omfatter alle de dele, der er nødvendige for at få en færdig løsning. Desuden fremstiller Profilmetal gerne specielle inddækninger efter tegning.

Tilbehør til Tagstenspladen

For selvbyggeren er det rart, at Profilmetal Tagstensplader er nemme at arbejde med. For håndværkeren betyder det, at en opgave kan løses hurtigt og effektivt. Find monteringsvejledningen på Tagstenspladerne her!

Hus med Tagstensplader

1. Rund Rygning
2. Vinkelrygning
3. Rygningsbånd
4. Endestykke til rund ryg
5. Taghætte
6. Vindskede
7. Fuglegitter
8. Fodblik
9. Lysplade
10. Skotrende
11. Skumklods firkant
12. Inddækningsbånd