Farve
Sort (Ruflet)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Nye profiler i sortimentet

Vi kan nu tilbyde flere plader i vores sortoment.

Sinusplade 35/143

Vi kan nu tilbyde en højere Sinus plade, kaldet Sinus 35/143 der med sin højde på 35 mm. er næsten dobbelt så høj som Sinus P18. Læs mere om Sinus 35/143 her.

Sinus 35/143 Sort

Sinus Variant

Vi kan også byde velkommen til Sinus Variant, der med sine 35 mm. højde kan tilbydes i flere modullængder. Lige fra den lægtebesparende 107 cm. modullængde, og ned til 70 cm. Pladen kan dermed tilpasses til de fleste ønsker inden for bølgeplader.

Sinus Variant 35/143 Sort

Pandeplader

Her under har vi Pandepladen, der tilbydes både med og uden designspor i bunden. Fordelen ved designsporet er at pladen undgår spændingsbuler. Uden den forstærkning i bunden er spændingsbuler en risiko, der ikke er reklamationsberettiget.

Easy-Plank

Her har vi Easy-Plank, der med sin overflade, der ligner træ er velegnet til både facade og hegn. Når Easy-Plank skal bruges til hegn, er vi leveringsdygtige i både inddækningsprofiler samt stolper. Læs mere om Easy-Plank her.

Easy-plank

Alle overstående profiler er i varmegalvaniseret stål, lige som vores øvrige plader og med den lange garanti som du kender fra vores øvrige profiler.