Farve
Brun (Bestillingskøb)
Grøn (Kampagne)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Nye profiler i sortimentet

Vi kan nu tilbyde flere plader i vores sortoment.

Sinusplade 35/143

Vi kan nu tilbyde en højere Sinus plade, kaldet Sinus 35/143 der med sin højde på 35 mm. er næsten dobbelt så høj som Sinus P18. Læs mere om Sinus 35/143 her.

Sinus 35/143 Sort

Sinus Variant

Vi kan også byde velkommen til Sinus Variant, der med sine 35 mm. højde kan tilbydes i flere modullængder. Lige fra den lægtebesparende 107 cm. modullængde, og ned til 70 cm. Pladen kan dermed tilpasses til de fleste ønsker inden for bølgeplader.

Sinus Variant 35/143 Sort

Pandeplader

Her under har vi Pandepladen, der tilbydes både med og uden designspor i bunden. Fordelen ved designsporet er at pladen undgår spændingsbuler. Uden den forstærkning i bunden er spændingsbuler en risiko, der ikke er reklamationsberettiget.

Easy-Plank

Her har vi Easy-Plank, der med sin overflade, der ligner træ er velegnet til både facade og hegn. Når Easy-Plank skal bruges til hegn, er vi leveringsdygtige i både inddækningsprofiler samt stolper. Læs mere om Easy-Plank her.

Easy-plank

Alle overstående profiler er i varmegalvaniseret stål, lige som vores øvrige plader og med den lange garanti som du kender fra vores øvrige profiler.