Fredag efter Kr. Himmelfart - Åbent for telefoner og afhentning mellem 8:00 og 12:00.

Om Profilmetal

Vi har siden 1994 fremstillet profilerede stålplader på egen fabrik. Det har givet os viden om produktion, materialer og håndtering. En viden, vi bruger hver dag til at levere tag- og facadeløsninger i høj kvalitet til vores kunder – til en konkurrencedygtig pris.

Tryghed, Rådgivning og Garanti

Det er vores målsætning at blive den foretrukne leverandør af ståltag til håndværkere og gør-det-selv folket – en stor gruppe af kvalitets- og prisbevidste forbrugere. Det lykkedes vi kun med ved at være tæt på kunden og ved at give en positiv oplevelse “hele vejen igennem”:

At købe et nyt tag til sin bolig er en langsigtet investering. Det er derfor med stolthed, at vi som den eneste leverandør af profilerede stålplader yder dig helt op til 40 års garanti – det kalder vi 100% tryghed i din handel.

Alle medarbejdere er erfarne tagrådgivere, og har stor viden omkring alle de spørgsmål, der kan opstå ved køb af et nyt tag. Hos Profilmetal hjælper vi dig med at træffe det rette valg, så du får det produkt, der dækker dine behov 100%.

Spar tid og penge på vores brede sortiment

Profilmetal leverer tag- og facadeløsninger til store og små opgaver i både fixmål og standard længder – fra halvtaget over villataget til facaden på en fabrikshal. Uanset hvilken af typerne du søger, så kan vi være behjælpelig. Vores program tilbyder nemlig en række af både tag- og vægbeklædninger til de fleste formål.

Uanset opgavens omfang og størrelse kan du altid bestille direkte hos Profilmetal. Ja den er god nok – Vi producerer selv vores profiler – Få et indblik i vores produktion via denne lille video.

Venligst acceptere marketing-cookies for at se denne video.
I henhold til GDPR, skal vi spørge.Udgifterne til administration, butikshusleje og lager er derfor minimale. Derfor er du altid garanteret den bedste pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Vi leverer i hele landet i løbet af 5—10 hverdage, og ønsker du selv at afhente dit tag, kan det ske inden for 7 hverdage.

Du har altid nem adgang til os

Vores produkter sælges både til byggemarkeder, håndværkere og private. Skal du bruge nogle varer hurtigt? Så har vi lagersalg i Slagelse. Du finder vores gældende åbningstider her. og vores lagersalg kan ses her.

Ønsker du at modtage et komplet tilbud på dit tag kan du allerede nu indtaste dine mål under ”bestil tilbud” direkte her og det er så vores målsætning at du indenfor 24 timer vil modtage et komplet tilbud retur.

Ønskes personlig rådgivning, kontakter du blot en af vore tagrådgivere på telefon 5663 0222, som så vil beregne dig et tilbud udfra dine specifikke mål. Vi beregner så et komplet tilbud for dit tag eller facade projekt i fixmål, så du slipper for overflødige tilskæringer. Vort tilbud vil også indbefatte alt nødvendigt tagtilbehør til montage samt inddækninger, således at du undgår at mangle noget.Vores fordele giver glade kunder

Køb ståltag online
Køb online
Få et tilbud på nyt ståltag
Få et tilbud
Find dit nye tag her
Find butik
Kontakt os
Kontakt os