Farve
Brun (8014)
Brun (8019)
Brun (Bestillingskøb)
Grafitgrå
Hvid (9002)
Hvid (9003)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Svenskrød (Outlet)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Outlet)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Om Profilmetal

Vi har siden 1994 fremstillet profilerede stålplader på egen fabrik. Det har givet os viden om produktion, materialer og håndtering. En viden, vi bruger hver dag til at levere tag- og facadeløsninger i høj kvalitet til vores kunder til en konkurrencedygtig pris.

Tryghed, rådgivning og garanti

Det er vores målsætning at blive den foretrukne leverandør af ståltag til håndværkere og gør-det-selv folket – en stor gruppe af kvalitets- og prisbevidste forbrugere. Det lykkedes vi kun med ved at være tæt på kunden og ved at give en positiv oplevelse “hele vejen igennem”.

At købe et nyt tag til sin bolig er en langsigtet investering. Det er derfor med stolthed, at vi som din leverandør af profilerede stålplader yder dig helt op til 40 års garanti – det kalder vi 100% tryghed i din handel.

Alle medarbejdere er erfarne rådgivere og har stor viden omkring alle de spørgsmål, der kan opstå ved køb af et nyt tag. Hos Profilmetal hjælper vi dig med at træffe det rette valg, så du får det produkt, der dækker dine ønskede behov.

Spar tid og penge på vores brede sortiment

Profilmetal leverer tag- og facadeløsninger til store og små opgaver både i standard længder og på specialmål – fra carporten, villataget til facaden på fabrikshallen. Uanset hvilken af typerne du søger, så kan vi være behjælpelige. Vores produktsortiment tilbyder nemlig en række af både tag- og vægbeklædninger til de fleste formål.

Uanset opgavens omfang og størrelse kan du altid bestille direkte hos Profilmetal.

Vi producerer selv vores profiler –
få et indblik i vores produktion via denne lille video
. (Åbner i et nyt vindue)

Vi leverer i hele landet i løbet af 5-10 hverdage og ønsker du selv at afhente dit tag, kan det ske inden for 5 hverdage.

Du har altid nem adgang til os

Vores produkter sælges både til byggemarkeder, håndværkere og private. Skal du bruge nogle varer hurtigt, har vi lagersalg i Slagelse. Du finder vores gældende åbningstider her og vores lagersalg kan ses her.

Ønsker du at modtage et komplet tilbud på dit tag, kan du allerede nu indtaste dine mål under bestil tilbud direkte her. Det er vores målsætning, at du indenfor 24 timer vil modtage et komplet tilbud retur.

Ønskes personlig rådgivning kontakter du blot en af vore rådgivere på telefon 5663 0222, som vil beregne dig et tilbud ud fra dine specifikke mål. Vi beregner et komplet tilbud for dit tag eller facade projekt i specialmål, så du slipper for overflødige tilskæringer. Vores tilbud vil også indbefatte alt nødvendigt tagtilbehør til montage samt inddækninger således, at du undgår at mangle noget.