Beregn taghældning og pladebehov

Når man ikke køber tag- eller vægplader hver dag, så kan det være rart med lidt hjælp. Vi har derfor konstrueret er par værktøjer som kan hjælpe med de mest basale ting.

Beregn taghældning

Hvad er din taghældning? Hvis du ikke kender din taghældning, er der hjælp at hente her. Vi har lavet et lille værktøj, der ud fra blot 3 mål, kan beregne din taghældning. Din taghældning er primært relevant i forbindelse med fodblik og Vinkelrygning. Taghældning kan også afgøre hvilket tagprofil du kan lægge på dit tag, sidst men ikke mindst, så kan taghældningen også bestemme din maksimale lægteafstand.

Nedenstående beregner kan ud fra 3 forskellige mål, hjælpe dig med udregningen af din taghældning. Beregneren regner i centimeter og tillader ikke decimaler. Så hvis dit mål er 3,55 meter, så skriver du 355 i feltet. Centimeter giver den mest præcise beregning.

Du tænker måske, er der en nemmere måde? Ja det er der, læs mere om den under Fakta “Hvordan finder jeg min taghældning?”, klik her.

Tak fordi du benytter Profilmetal’s Taghældning beregner! Beregneren benyttes på eget ansvar.

Pladeberegner

Indtast hvor mange meter du skal dække i bredden, hvilket profil du ønsker og klik på beregn. Pladeberegneren vil nu fortælle dig hvor mange plader du skal brug, ved at dividere bredden i den aktuelle plades dækbredde. OBS: Dækbredden er ikke pladens totalbredde. Den sidste plade vil have et overlæg til overs, der gør den lidt bredere end de andre. Det er typisk et par centimeter.

Profilmetal fralægger sig ethvert ansvar ved fejl i indtastning eller udregning.

Nu kender du antallet af plader

Du kan derfor gå direkte til Få et tilbud eller bestille alt online.

Vores fordele giver glade kunder

Køb ståltag online
Køb online
Få et tilbud på nyt ståltag
Få et tilbud
Find dit nye tag her
Find butik
Kontakt os
Kontakt os