Grønne værdier

Hos Profilmetal A/S vil vi gerne sikre en grøn og genanvendelig fremtid. En fremtid uden miljøskadelige stoffer og vi skal sikre, at vi værner om vores miljø.

En måde hvorpå vi kan imødegå en grøn fremtid, er ved at tilbyde produkter der kan genanvendes. Stål koster co2 at udvinde men er 100% genanvendeligt, hvilket sparer på naturens ressourcer og føre til mindre påvirkning af miljøet, ikke mindst på grund af den lange holdbarhed.

En anden måde hvorpå vi kan spare på vores co2 aftryk, er ved at tilbyde afhentning af vores produkter i Slagelse eller Ans, så lastbilkørslen begrænses.

Vi tager et skridt mere

For at tage et skridt mere i den grønne retning, har vi introduceret GreenCoat® der er en grøn belægning, faktisk er det verdens mest miljøvenlige overflade, der gør vores ståltagplader endnu mere miljøvenlig og stadig 100% genanvendelig.

Den nye belægning er udviklet af rapsolie i stedet for de traditionelle oliebaserede produkter. Resultatet er en belægning, med længerevarende farvebestandighed og et reduceret miljømæssig aftryk på vores natur. Taget er derfor velegnet til en fremtid hvor grøn er guld og genanvendelighed er i højsædet. GreenCoat® kræver minimal vedligeholdelse og er nordisk kvalitet.

Få et tilbud

Vores Tagstensplade, ligner traditionelle vingetegl, men er fremstillet i en kraftig stålplade på 0,5 mm. Pladen er coated med en miljøvenlig overflade og dermed 100% genanvendelig. Tagstenspladen klippes på den ønskede længde (op til 6,5 meter) og kan anvendes på tage med taghældning over 12 grader. Bemærk det elegante faconklip, der gør at pladen ikke ligner et ståltag, men et traditionelt tag. Kontakt os på 5663 0222 eller info@profilmetal.dk.

Har du en tagflade med under 12 grader, eller en facade, kan GreenCoat® ligeledes leveres i Trapez- eller Sinusprofil.

Vores fordele giver glade kunder

Køb ståltag online
Køb online
Få et tilbud på nyt ståltag
Få et tilbud
Find dit nye tag her
Find butik
Kontakt os
Kontakt os