Fredag efter Kr. Himmelfart - Åbent for telefoner og afhentning mellem 8:00 og 12:00.

Grønne værdier

Hos Profilmetal A/S vil vi gerne sikre en grøn og genanvendelig fremtid. En fremtid uden miljøskadelige stoffer og vi skal sikre, at vi værner om vores miljø.

En måde hvorpå vi kan imødegå en grøn fremtid, er ved at tilbyde produkter der kan genanvendes. Stål koster co2 at udvinde men er 100% genanvendeligt, hvilket sparer på naturens ressourcer og føre til mindre påvirkning af miljøet, ikke mindst på grund af den lange holdbarhed.

En anden måde hvorpå vi kan spare på vores co2 aftryk, er ved at tilbyde afhentning af vores produkter i Slagelse eller Ans, så lastbilkørslen begrænses.

En tredje måde hvorpå vi kan spare på nyt stål, er ved at indkøbe ansvarligt. Vi får bl.a. stål fra et stålværk, der kører med 90% genanvendt stål.

Profilmetal Ståltag

Få et tilbud

Vores Tagstensplade, ligner traditionelle vingetegl, men er fremstillet i en kraftig stålplade på 0,5 mm. Pladen er coated med en miljøvenlig overflade og dermed 100% genanvendelig. Tagstenspladen klippes på den ønskede længde (op til 6,5 meter) og kan anvendes på tage med taghældning over 12 grader. Bemærk det elegante faconklip, der gør at pladen ikke ligner et ståltag, men et traditionelt tag. Kontakt os på 5663 0222 eller info@profilmetal.dk.

Tagstensplade Sort

Har du en tagflade med under 12 grader, eller en facade, kan vi levere i Trapez- eller Sinusprofil.

Vores fordele giver glade kunder

Køb ståltag online
Køb online
Få et tilbud på nyt ståltag
Få et tilbud
Find dit nye tag her
Find butik
Kontakt os
Kontakt os