Farve
Brun (8014)
Brun (8019)
Brun (Bestillingskøb)
Grafitgrå
Hvid (9002)
Hvid (9003)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Svenskrød (Outlet)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Outlet)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Grønne værdier

Hos Profilmetal A/S vil vi gerne sikre en grøn og genanvendelig fremtid. En fremtid uden miljøskadelige stoffer og vi skal sikre, at vi værner om vores miljø.

En måde hvorpå vi kan imødegå en grøn fremtid, er ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes. Stål koster co2 at udvinde, men er 100% genanvendeligt, hvilket sparer på naturens ressourcer og føre til mindre påvirkning af miljøet, ikke mindst på grund af den lange holdbarhed.

En anden måde hvorpå vi kan spare på vores co2 aftryk, er ved at tilbyde afhentning af vores produkter i Slagelse eller Ans, så lastbilkørslen begrænses.

En tredje måde hvorpå vi kan spare på nyt stål, er ved at indkøbe ansvarligt. Vi får bl.a. stål fra et stålværk, der kører med 90% genanvendt stål.

Profilmetal Ståltag

Få et tilbud

Vores Tagstensplade, ligner traditionelle vingetegl, er fremstillet i en kraftig stålplade på 0,5 mm. Pladen er coated med en miljøvenlig overflade og dermed 100% genanvendelig. Tagstenspladen klippes på den ønskede længde (op til 6,5 meter) og kan anvendes på tage med taghældning over 12 grader. Bemærk det elegante faconklip der gør, at pladen ikke ligner et ståltag, men et traditionelt tag. Kontakt vores medarbejdere5663 0222 eller in**@pr*********.dk.

Tagstensplade, Sort

Har du en tagflade med under 12 grader eller en facade, kan vi levere i Trapez– eller Sinusprofil.