Farve
Brun (8014)
Brun (8019)
Brun (Bestillingskøb)
Grafitgrå
Hvid (9002)
Hvid (9003)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Svenskrød (Outlet)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Outlet)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Opmåling af nyt tag – Sådan gør du!

Vi starter med en opmåling

Før du kan bestille dit nye tag, skal du kende dit tagmål, det finder vi ved en opmåling. Hvordan gør man det? Hvis du har en lige og simpel tagflade, så er det nemt nok, du måler blot afstand fra tagfod til tagryg. Nu ved du hvor lange dine tagplader skal være. Så måler du bredden på baget, fra gavl til gavl. Nu har du bredden på taget.

Find den tagplade du ønsker

For at finde ud af, hvor mange plader du skal bruge, skal du vide hvilken tagplade du ønsker. Skal det f.eks. være en Trapezplade TP19, så er dækbredden 1,09 meter. De angivne mål er altid dækbredden, ikke totalbredden. Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder og skilter derfor altid med dækbredden.

Så skal der regnes

Hvis din tagflade f.eks. er 8 meter bredt, så siger vi 8 / 1,09 = 7,33 – Det runder vi så op til 8 hele plader. Hvis dit mål fra tagfod til tagryg er 4,5 meter, så skal du bruge 8 plader på 450 cm. længde.

Mit tag er ikke lige så simpelt

Du er ikke alene! Mange tage er slet ikke så simple som overstående. Har du brug for hjælp, så klik her, og kom til vores tilbuds bestilling. Oversigten indeholder flere forskellige tagflader. Klik på den der ligner dit hus og se hvilke mål vi skal bruge. Foretag eventuelt opmålingen med det samme, udfyld felterne og bestil et tilbud.

Mit tag ligner ikke dem fra oversigten?

Det kan man godt komme ud for, klik alligevel på det hus der ligner dit mest og find inspiration til en skitse over dit eget tag. Du behøver ikke lave en 3D tegning eller noget andet smart. Vi skal faktisk bare bruge en skitse over de forskellige tagflader, mere besværligt behøver det ikke være.

En tegning kan se ud som f.eks. nedenstående, det nemmeste er af dele dit tag op i de forskellige flader. Så kan du evt. kalde dem A, B, C osv.

Opmåling af tagflade

Hvis du stadig har brug for hjælp, så kontakt os på 56630222.

Jeg har brug for hjælp – Kan ikke montere det tag selv!

Ingen problemer, hvis du ikke selv kan montere dit nye tag, ikke selv kan måle op og i den grad, har behov for hjælp til projektet. Så er hjælpen nær. Bestil et uforpligtende tilbud her – Vi kender flere håndværkere der kan hjælpe og vil her efter kontakte dig/jer.