Farve
Brun (Bestillingskøb)
Grøn (Kampagne)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Produktgodkendelser

Her har vi samlet en lille liste med de relevante godkendelser, som der findes på vores produkter. Alle godkendelserne ligger i PDF-filer, som kan åbnes med Adobe Reader (eller tilsvarende).

CE-mærkning

Profilmetal har CE-mærkning på alle vores tag- og vægplader. For at læse CE dokumentationen kan du klikke på ovenstående link. Herunder kan du læse mere om, hvad CE-mærkning er og hvad den mærkning betyder for dig.

Baggrunden for at indføre CE-mærkning i EU var for at fjerne de handelshindringer der var. Ordningen sikrer, at alle producenter skal overholde de samme krav, uanset om det CE-mærkede produkt kommer fra Danmark eller et andet EU land. Når en vare har opnået CE-mærkning, så må den sælges i hele EU. CE-mærket er en godkendelse, som viser, at produktet er egnet til den tiltænkte anvendelse.

I forbindelse med godkendelsen skal produktet opfylde en række forskellige krav. Beskyttelse mod støj, energiøkonomi og varmeisolation, hygiejne, helbred og miljø-mekanisk modstandsevne og stabilitet. Sikkerhed i tilfælde af brand. Sikkerhed ved anvendelse.

Når man snakker CE-mærkning, så findes der to forskellige specifikationer. Der er EN standard, som er en europæisk standard, som bl.a. omhandler vores tag- og vægplader (læs mere på ovenstående link) og så er der ETA standarden, som er en europæisk teknisk godkendelse, der bl.a. omhandler vores skruer (læs mere på ovenstående link).

Vores stålplader er CE-mærket ud fra EN 14782 standarden.

Hvis du ønsker at finde mere information omkring CE-mærket, så kan det læses på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

CE Mærke

Brandklasse

Læs mere omkring pladedata her: Datablade

Garanti

Hvis du søger oplysninger om garanti og betingelser, så findes de her: Betingelser