Produktgodkendelser

Her har vi samlet en lille liste med de relevante godkendelser, som der findes på vores produkter. Alle godkendelserne ligger i PDF filer, som kan åbnes med Adobe Reader (eller tilsvarende).

CE-mærkning

Profilmetal har CE-mærkning på alle vores tag- og vægplader. For at læse CE dokumentationen kan du klikke på overstående link. Herunder kan du læse mere om hvad CE-mærkning er og hvad den mærkning betyder for dig.

Baggrunden for at indføre CE-mærkning i EU, var for at fjerne de handelshindringer der var. Ordningen sikrer at alle producenter skal overholde de samme krav, uanset om det CE-mærkede produkt kommer fra Danmark eller et andet EU land. Når en vare har opnået CE-mærkning, så må den sælges i hele EU. CE-mærket er en godkendelse, som viser at produktet er egnet til den tiltænkte anvendelse.

I forbindelse med godkendelsen skal produktet opfylde en række forskellige krav. Beskyttelse mod støj, Energiøkonomi og varmeisolation, Hygiejne, Helbred og Miljø Mekanisk modstandsevne og stabilitet. Sikkerhed i tilfælde af brand. Sikkerhed ved anvendelse.

Når man snakker CE-mærkning, så findes der to forskellige specifikationer. Der er EN standarden, som er en europæisk standard, som bl.a. omhandler vores tag- og vægplader Læs mere på overstående link, og så er der ETA standarden, som er en europæisk teknisk godkendelse, der bl.a. omhandler vores skruer Læs mere på overstående link.

Vores stålplader er CE-Mærket ud fra EN 14782 standarden.

Hvis du ønsker at finde mere information omkring CE-mærket, så kan det læses på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

CE Mærke

Brandklasse

Vores stålplader har følgende brandklasser:

AluZink: A1
Stål 0,5 (20 års garanti) Tidl. Polyester: A1 (BROOF (t1), (BROOF (t3)
Stål 0,5 (40 års garanti) Tidl. Procoat: A2-s2, d0

Læs mere omkring plade data her: Datablade

Garanti

Hvis du søger oplysninger om garanti og betingelser, så findes de her: Betingelser

Vores fordele giver glade kunder

Køb ståltag online
Køb online
Få et tilbud på nyt ståltag
Få et tilbud
Find dit nye tag her
Find butik
Kontakt os
Kontakt os