Ståltag priser – Hvad koster et nyt tag?

Hvis man ser det hele fra toppen, vil man hurtigt opdage at der findes mange forskellige tage. Et tag er ikke bare et tag. I løbet af de senere år er flere og flere begyndt at kigge efter ståltag, som alternativ til de traditionelle tagtyper på markedet. Mens tegl i mange år har været brugt som det primære tagmateriale, så har stålpladerne ligget i baggrunden og er blevet brugt flittigt til landbrug, haveskure og carporte. Men med vores Tagstensprofil er stålpladen rykket op på parcelhuset, sommerhuset og stuehuset.

Selv om materialet er ændret, så er det stadig farverne sort og teglrød der dominerer markedet. Dels fordi mange opfatter sort, som værende dyrt og eksklusivt hvorimod teglrød er standard farven, som kan kender fra lertegl. Som man kan se på nedenstående billede, så ligner stålpladerne rigtige tegl, specielt på afstand. Vores Tagstensplade er faconklippet, således at den har en fin teglforkant.

Et elegant tag som nedenstående, fås fra bare 23.900 kr. inkl. moms og levering, ved 120 m2. Prisen er inkl. tagrender og 2 nedløb, men uden træ.
Få et tilbud på dit nye tag her

Ståltag er en billig løsning

Trænger dit gamle tag til udskiftning eller renovering, så er det en billig og ikke mindst nem løsning, at lægge et nyt ståltag oven på de gamle tagplader. Denne fremgangsmåde kan benyttes på bl.a. bølgeplader og tagpap. Hvis du har et tungere tag som eks. Tegl eller Betontegl, så skal det gamle tag fjernes, før et nyt etableres. Stålpladerne kan leveres i fuld længde, og leveres derfor i lange længder, det sparer tid og penge, da montagen er hurtig. Her i vores webshop tilbyder vi nogle standard længder til ekstra nedsat pris! Ønsker du derimod pladerne skåret på mål, så kig efter produkterne “Bestil på mål” webshoppen tilbyder nemlig også mulighed for bestilling på mål.

Hvad koster ståltag?

Der er flere ting der spiller ind, før man kan svare på det, så dem vil jeg lige remse op her.

Pris er afgørende:
1. Kan du nøjes med plader på standard mål? Masse produktion betyder ofte nedsatte priser.
2. Kan du nøjes med anden sortering? Dårligere kvalitet betyder nedsatte priser.

Kvalitet er afgørende:
1. Pladerne skal klippes på nøjagtigt det længdemål jeg skal bruge vælg Bestil på mål.
2. Pladerne skal have lang garanti og holdbarhed! Vælg Procoat.
3. Taget skal monteres, jeg vil ikke selv lave noget!

Standard mål:
Vi har en række stålplader i standard mål, dem finder du til nedsatte priser på vores webshop. Her skal du specielt kigge efter de stålplader der er markeret med *, for det er de billigste farver. De står ofte øverst i farve vælgeren, inde på produkterne. Se vores plader på standard mål her. Du kan få følgende plader i standard mål: Tagstenspladen, Tagstensplade Unik 1070, Trapez P19, Trapez P20, Trapez P35 og Sinus P18.

Bestil på mål:
Når man besøger vores webshop, så kan man hurtigt få det indtryk, at vi kun leverer stålplader skåret på standard mål. Det er forkert, det vi laver mest af er plader skåret på specielle mål. Tagstenspladen og Trapezplade TP20 leveres i længder op til 6,5 meter. Mens Trapezplade P19 og Trapezplade P35 og Sinusplade P18 kan laves op til 10 meter. Kig efter “Bestil på mål” i webshoppen eller Få et godt tilbud på plader skåret i den ønskede længde.

Montering af nyt tag?
Hvis du ikke selv har lyst til at montere dit nye tag, så kontakt Profilmontage for en pris inkl. montering. De har en beregner, på deres hjemmeside, hvor du kan få en idé om hvad det løber op i. Du er også velkommen til at kontakte Profilmontage på telefon: 53700383, så får et opkald fra en montage konsulent. Prisen er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Fordele ved ståltag
Et tag skal se pænt ud, derfor leverer vi inddækninger til dit ståltag, i samme materiale som resten af dit tag. Stålpladerne har en glat overflade, det sikrer at det meste mos og skidt regner af, således at dit tag ikke bliver grønt af mos. Vores Tagstensplade har som tidligere nævnt en faconklippet forkant, som gør samlingerne usynlige og sikrer et pænt resultat. Du kan vælge mellem flere belægninger på dine stålplader, den dyreste plade har helt op til 40 års garanti og fås i flere farver. Læs mere om fordelene her.

Se alle priserne og bestil her

Eller få et tilbud her

Vores fordele giver glade kunder

Køb ståltag online
Køb online
Få et tilbud på nyt ståltag
Få et tilbud
Find dit nye tag her
Find butik
Kontakt os
Kontakt os