Farve
Brun (Bestillingskøb)
Grøn (Kampagne)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Ståltag priser – Hvad koster et nyt tag?

Hvis man ser det hele fra toppen, vil man hurtigt opdage at der findes mange forskellige tage. Et tag er ikke bare et tag. I løbet af de senere år er flere og flere begyndt at kigge efter ståltag, som alternativ til de traditionelle tagtyper på markedet. Mens tegl i mange år har været brugt som det primære tagmateriale, så har stålpladerne ligget i baggrunden og er blevet brugt flittigt til landbrug, haveskure og carporte. Men med vores Tagstensprofil er stålpladen rykket op på parcelhuset, sommerhuset og stuehuset.

Selv om materialet er ændret, så er det stadig farverne sort og teglrød der dominerer markedet. Dels fordi mange opfatter sort, som værende dyrt og eksklusivt hvorimod teglrød er standard farven, som kan kender fra lertegl. Som man kan se på nedenstående billede, så ligner stålpladerne rigtige tegl, specielt på afstand. Vores Tagstensplade er faconklippet, således at den har en fin teglforkant.

Hvilket tag er billigst?

Hvis spørgsmålet er: “Hvilket tag er billigst?” eller “Hvad koster et ståltag?” så kan man overveje et elegant tag som nedenstående, der fås fra bare 32.500 kr. inkl. moms og levering. (Feb. 2024), ved 120 m2. Prisen er med 40 års garanti inkl. tagrender og 2 nedløb, men uden træ. Dermed ved du ca. hvad et metal tag koster pr. m2, hvis du selv monterer. Det må siges at være et billigt tag, hvis vi ser på prisen, men et eksklusivt tag, hvis vi ser på garantien. Du kan altså få et nyt ståltag
Få et tilbud på dit nye tag her

Ståltag er hurtigt og nemt at montere og dermed kan omkostningerne begrænses. Derfor faldt valget også på vores Tagstensplade, da der skulle nyt tag på gården.

Hvilket tag er billigst?

Ståltag er en billig løsning

Trænger dit gamle tag til udskiftning eller renovering, så er det en billig og ikke mindst nem løsning, at lægge et nyt ståltag oven på de gamle tagplader. Denne fremgangsmåde kan benyttes på bl.a. bølgeplader og tagpap. Hvis du har et tungere tag som eks. Tegl eller Betontegl, så skal det gamle tag fjernes, før et nyt etableres. Stålpladerne kan leveres i fuld længde, og leveres derfor i lange længder, det sparer tid og penge, da montagen er hurtig. Her i vores webshop tilbyder vi nogle standard længder til ekstra nedsat pris! Ønsker du derimod pladerne skåret på mål, så kig efter produkterne “Bestil på mål” webshoppen tilbyder nemlig også mulighed for bestilling på mål.

Hvad koster ståltag?

Der er flere ting der spiller ind på ståltag prisen, før man kan svare på det, så dem vil jeg lige remse op her, så du kommer tættere på en stålpladetag pris.

Pris er afgørende:
1. Kan du nøjes med plader på standard mål? Masse produktion betyder ofte nedsatte priser.
2. Kan du nøjes med anden sortering? Dårligere kvalitet betyder nedsatte priser.

Kvalitet er afgørende:
1. Pladerne skal klippes på nøjagtigt det længdemål jeg skal bruge vælg Bestil på mål.
2. Pladerne skal have lang garanti og holdbarhed! Vælg Procoat med 40 års garanti.
3. Taget skal monteres, jeg vil ikke selv lave noget! Vi henviser gerne til en håndværker.

Standard mål:
Vi har en række stålplader i standard mål, dem finder du til nedsatte priser på vores webshop. Her skal du specielt kigge efter de stålplader der er hedder Klik & Afhent, for det er de billigste farver. De står ofte øverst i farve vælgeren, inde på produkterne. Se vores plader på standard mål her. Du kan få følgende plader i standard mål: Trapez P20. Øvrige plader laves kun på mål.

Bestil på mål:
Når man besøger vores webshop, så kan man hurtigt få det indtryk, at vi kun leverer stålplader skåret på standard mål. Det er forkert, det vi laver mest af er plader skåret på specielle mål. Tagstenspladen og Trapezplade TP20 leveres i længder op til 6,5 meter. Mens Trapezplade P19 og Trapezplade P35 og Sinusplade P18 kan laves op til 10 meter. Kig efter “Bestil på mål” i webshoppen eller Få et godt tilbud på plader skåret i den ønskede længde. Hvad prisen på ståltag pr. m2 er, afhænger af valg og tilvalg.

Montering af nyt tag?
Hvis du ikke selv kan montere dit nye tag, ikke selv kan måle op og i den grad, har behov for hjælp til projektet. Så er hjælpen nær. Bestil et uforpligtende tilbud her – Vi kender flere håndværkere der kan hjælpe og vil her efter kontakte dig/jer.

Fordele ved ståltag
Et tag skal se pænt ud, derfor leverer vi inddækninger til dit ståltag, i samme materiale som resten af dit tag. Stålpladerne har en glat overflade, det sikrer at det meste mos og skidt regner af, således at dit tag ikke bliver grønt af mos. Vores Tagstensplade har som tidligere nævnt en faconklippet forkant, som gør samlingerne usynlige og sikrer et pænt resultat. Du kan vælge mellem flere belægninger på dine stålplader, den dyreste plade har helt op til 40 års garanti og fås i flere farver. Læs mere om fordelene her. Vores produkter er gennemtestet gennem mange år. Førhen kaldte man ståltag for bliktag men med tidens udvikling og forbedring er det nu et ståltag.

Se alle priserne og bestil her