Farve
Brun (Bestillingskøb)
Grøn (Kampagne)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Tagplader til dit næste projekt

Tagplader sikrer et tæt tag og hos Profilmetal tilbyder vi flere former for tagplader.

Tagplader i Tagstensprofil

Se f.eks. den populære Tagstensplade, der med flot og gennemført ynde er faconklippet, så taget fremstår elegant og eksklusivt. Tagstenspladen fås med flere belægninger, lige fra en helt mat model til en mere blank model. Hvis lægteafstanden skal øges, så er Tagstensplade Unik et godt valg. Med en lægteafstand på 107 centimeter. er der besparelser at hente i både lægter, skruer og arbejdstid.

Begge plader leveres i lange længder op til 6,5 meter og kan dermed monteres på de fleste tage, uden for mange samlinger. Tagvinduer, Taghætter og Skorstene er ikke noget problem at montere. Der findes god hjælp i vores monteringsvejledninger, både til opmåling og montering. Få et tilbud her.

Trapezprofiler til taget

Hvor taghældning er begrænset eller hvor økonomi er afgørende, vil en Trapez tagplade være et godt valg. Men taghældninger ned til bare 5 grader, kan de alle være med. Tagpladerne TP20, TP19 og TP35 er gode til forskellige formål. TP19 er god til carporte, nem at gå på og nem at arbejde med. TP20 er en velkendt profil, der ofte er set på carporte, skure og andre mindre tage. Fås op til 10 meter, så du undgår for mange samlinger på taget.

Hvis der ønskes en mere markant trapezprofil, så er Tagpladen TP35 er godt valg. Med det kraftige profil på 35 mm. kan den klare en længere lægteafstand end de øvrige trapezplader. Faktisk helt op til 1,7 meter, hvis hældningen er over 15 grader. Fås i længder op til 10 meter. Så velegnet til de store tage. Få et tilbud her.

Alle overstående plader kan bestilles på længde, lige som du ønsker. Vælg mellem afhentning i Slagelse, Ans eller Levering direkte til din adresse. Vores vognmand leverer med medløbertruck, så han nemt kan komme rundt med pladerne på små veje og lange indkørsler.

Tagplader i Tagstensprofil på landbrugsbygning.