Farve
Brun (8014)
Brun (8019)
Brun (Bestillingskøb)
Grafitgrå
Hvid (9002)
Hvid (9003)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Svenskrød (Outlet)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Outlet)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Hvad indeholder tilbuddet

Dette er en lille guide til gennemgang af dit tilbud. Vi vil gerne sikre os, at du får den rigtige vare, så vi undgår fejltagelser. Levering af de rigtige produkter er både en fordel for dig og for os. Vi ønsker nemlig ikke at lave noget forkert og du ønsker ikke at få leveret noget, som du ikke havde regnet med.

1. Vær opmærksom på plade typen

Tagstenspladen er lavet i Teglprofil, Trapezpladen er kantet og Sinuspladen er bølget. TP betyder Tagplade og VP betyder Vægplade. TP og VP betegnelsen bliver typisk brugt omkring trapezplader.

2. Vær opmærksom på pladens farve / belægning

Vores plader fås i 3 forskellige belægninger: Polyester (10 eller 20 års garanti), AluZink (20 års garanti) og Procoat (40 års garanti).

Hvis du derimod f.eks. ønsker en plade med glat overflade, skal du ikke vælge Struktur.

3. Vær opmærksom på dine inddækninger

Rygning og Rygning Tagsten er vinkelrygninger. Ønsker du en rund rygning, så skal der stå Rund Rygning på dit tilbud. OBS: Rund rygning kan være svær at arbejde med specielt, hvis din taghældning er over 30 grader. Vindskede inddækningen findes i to versioner, en stor (Vindskede Stor) og en lille (Vindskede Lille). Hvis det ønskes kan vindskeden erstattes af en Vindskedekapsel og en Siderende. Du kan se forskellen på Vindskede Lille og Vindskedekapsel her! Vi har også en komplet oversigt over inddækninger – se den komplette oversigt over inddækninger her

4. Vær opmærksom på tilbuddets indhold

Hvis en ønsket vare ikke fremgår af tilbuddet, er den ikke regnet med i prisen. Vi leverer ikke noget, som ikke fremgår af papiret. Ønsker du f.eks. antikondens på dine tagplader, vil der klart og tydeligt stå Antikondens på dit tilbud. En ting man også kan glemme at bestille i farten er skumklodser. Hvis der er vedlagt en tegning over taget, så er det vigtigt at kontrollere, at alle mål stemmer, da det er surt at mangle en plade.

Vi håber, at ovenstående guide kan medvirke til at undgå misforståelser og fejl i fremtiden.

Mvh. Profilmetal A/S

Hvordan ser overfladerne ud?

Hvordan ser pladens overflade ud?