Farve
Brun (8014)
Brun (8019)
Brun (Bestillingskøb)
Grafitgrå
Hvid (9002)
Hvid (9003)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Svenskrød (Outlet)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Outlet)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Hvad er ståltag?

Hvad er ståltag? Ståltag er et tag, som er fremstillet af stål. Ståltag er et nemt og holdbart tagmateriale. Stålet er typisk blevet varmegalvaniseret, før det coates med den ønskede belægning og farves.

Mange fordele ved ståltag

Ståltag har mange fordele, her kan bl.a. nævnes den lange garanti som gives, i forhold til andre tagmaterialer. Vores bedste plade leveres med helt op til 40 års garanti. En anden ting som vores kunder går op i er at ståltag har langt færre samlinger, end andre tagmaterialer, da ståltagpladerne typisk leveres i fuld længde, fra tagfod til rygning. Det gør at de eneste samlinger taget har, er mellem hver plade, som afhængigt af profil, dækker ca. 1 meter i bredden. Dermed er montering af ståltag hurtigt.

Ståltag kan anvendes bredt og ses både på carporte, industri, landbrug, sommerhuse og parcelhuse. Flere af vores plader kan anvendes til både tag og facade, hvilket gør montagen hurtig. Det tager ikke lang tid at montere en facade, når man monterer 1 meter af gangen. Det samme er tilfældet på taget. Her kan man montere ca. 1 meter i bredden, afhængigt af valgte profil, da pladen typisk leveres i fuld længde, så er det rigtig effektivt.

Ståltag findes i forskellige former

Ståltag findes i forskellige profiler, se alle vores tag- og væg profiler her. Den mest populære er vores Tagstensplade, der er en let alternativ til de traditionelle tegl, som er for tunge for mange af 70’er husene, der er bygget med Eternit tag. Hvis man derimod gerne vil bevare tagets udsende, kan vi tilbyde Sinus Variant pladen, der ligner lidt efter den traditionelle bølgeplade. Er det carporten der skal fornys, så kan man overveje Trapezplade TP19, Trapezplade TP20 eller Sinus P18.

Tagstensplader, Sort

Hvad er ståltag? Det fik vi vist styr på nu? Ståltag kan bestiles direkte på vores hjemmeside, via telefon eller via e-mail, hvis du selv har mod på at montere det nye tag. Hvis du gerne vil have hjælp af en håndværker, så henviser vi også gerne til en konsulent, der kan give tilbud på montering af dit nye ståltag. Mulighederne er mange, tilbud kan bestilles her.

Her under kan du se pladernes opbygning.

Pladens opbygning