Farve
Brun (Bestillingskøb)
Grøn (Kampagne)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

Nyt tag på Carport

Tagstensplade, Sorte på garage.

Hvis carport taget er ved at være gennemhullet af nedfaldende grene eller nytårskrudt, så står bilen ikke i tørvejr mere. Det kan ordnes med nogle nye tagplader i stål, ståltagplader er mere holdbare end traditionelle trapezplader. Ståltrapezpladerne kan eventuelt leveres med en antikondens belægning på bagsiden, således at du undgår kondens dryp på din bil, eller hvad du ellers har stående i din garage/carport.

Hvilken farve ønskes

Når der skal nyt tag på carporten, så kan man vælge imellem et hav af farver. Den mest populære er sort, men teglrød, antracitgrå, lysegrå og svenskrød er også en oplagt mulighed, hvis det passer bedre til den pågældende bygning. Ønsker du en helt metal blank overflade, så kan vi levere et tag der er aluzink galvaniseret, hvilket også kan give et pænt udsende.

Lad os levere nyt tag til carporten, du kan sikkert finde sjovere ting at bruge din tid på, end at skifte hullede plast plader, så nyd en kop kaffe eller to, i skyggen, når den hurtige montering er overstået.

Glem ikke tagrenden!

Det giver god mening at samle samle tagvandet i f.eks. en regnvandstønde, for dermed at spare på vandregningen, når havens blomster skal vandes. Det klares nemt med en tagrende, hvor nedløbsrøret, monteres med en Vandudviser, så vil vandet løbe ned i tønden. Vi lagerfører tagrender i Aluzink, som er et holdbart materiale med lang garanti.

Hvad koster et carport tag?

Hvad det koster afhænger af dit tagareal og eventuelt ekstra ønsker, såsom inddækninger, udskiftninger m.v. Vores konsulenter er altid klar til at give et godt tilbud på netop dit tag, tøv ikke med at kontakte os, når du har taget dine tagmål! Via nedenstående link, kan du få en cirka indikation af hvad det koster, ud fra nogle standard pakker, men samtidig også finde inspiration til, hvad du skal bruge, for selv at sammensætte en pakke.

Tips til tilbuddet – Hvad indeholder tilbuddet?

Tag til carport

Ståltagplader er et oplagt valg når der skal tag på carporten, da de er mere holdbare end andre alternativer i forhold til grene og raketter. Et populært valg er vores Trapezplade TP19 eller Trapezplade TP20, som begge er monteret som tagplader på mange carporte og garager. Så uanset om du er på jagt efter tagplader til carport eller nyt tag til garage, så har vi noget du kan bruge.

Se f.eks. vores Carport pakker, som indeholder det man skal bruge. Inden for nogle standardmål. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle andre mål eller ønsker. Carport pakken kan desuden bruges som inspiration til hvad du skal bruge, hvis du selv sammensætter din pakke her i webshoppen.

Carport pakke 1
Matcher en carport på op til 8 meters længde og en bredde på op til 5,5 meter. Skal de være kortere, så tilvælg vores pladeskærer, eller bestil pladerne på mål.

Carport pakke 2
Matcher en carport på op til 5,5 meters længde og en bredde på 7,0 meter. Skal pladen være kortere, så tilpas med vores pladeskærer, eller bestil pladerne på det ønskede mål.

Nyt tag til din carport

Din carport passer måske ikke til de to overstående pakker. Derfor har vi gjort det muligt at bestille plader på mål. F.eks. Trapezplade TP20, kan leveres i en lang række farver, samt i de længder du ønsker. Det nye tag kan desuden afsluttes pænt, hele vejen rundt med en Vindskede inddækning. Med ståltag, har vi truffet et bæredygtigt valg.