Nyt tag på Carporten

Hvis carport taget er ved at være gennemhullet af nedfaldende grene eller nytårskrudt, så står bilen ikke i tørvejr mere. Det kan ordnes med nogle nye tagplader i stål, ståltagplader er mere holdbare end traditionelle trapezplader. Ståltrapezpladerne kan eventuelt leveres med en antikondens belægning på bagsiden, således at du undgår kondens dryp på din bil, eller hvad du ellers har stående i din garage/carport.

Når der skal nyt tag på carporten, så kan man vælge imellem et hav af farver. Den mest populære er sort, men teglrød, koksgrå, lysegrå og svenskrød er også en oplagt mulighed, hvis det passer bedre til den pågældende bygning. Ønsker du en helt metal blank overflade, så kan vi levere et tag der er aluzink galvaniseret, hvilket også kan give et pænt udsende.

Lad os levere nyt tag til carporten, du kan sikkert finde sjovere ting at bruge din tid på, end at skifte hullede plast plader, så nyd en kop kaffe eller to, i skyggen, når den hurtige montering er overstået.

Hvad det koster afhænger af dit tagareal og eventuelt ekstra ønsker, såsom inddækninger, udskiftninger m.v. Vores konsulenter er altid klar til at give et godt tilbud på netop dit tag, tøv ikke med at kontakte os, når du har taget dine tagmål! Via nedenstående link, kan du få en cirka indikation af hvad det koster, ud fra nogle standard pakker, men samtidig også finde inspiration til, hvad du skal bruge, for selv at sammensætte en pakke.

Carport pakke 1
Matcher en carport på op til 8 meters længde og en bredde på op til 5,5 meter. Skal de være kortere, så tilvælg vores pladeskærer, eller bestil pladerne på mål.

Carport pakke 2
Matcher en carport på op til 5,5 meters længde og en bredde på 7,0 meter. Skal pladen være kortere, så tilpas med vores pladeskærer, eller bestil pladerne på det ønskede mål.

Vores fordele giver glade kunder

Køb ståltag online
Køb online
Få et tilbud på nyt ståltag
Få et tilbud
Find dit nye tag her
Find butik
Kontakt os
Kontakt os