Om Profilmetal A/S

Åbningstider

Nedenstående åbningstider gælder kun vores Slagelse afdeling.
Der er kun mulighed for afhentning i Slagelse

Vintersæson ( 07.11 – 31.03 )Vintersæson

Mandag – Fredag
kl. 08:00 – 16:00

Afhentning: Mandag-Fredag: 08:00 - 15:00
Kontakt os for senere eller tidligere afhentning.

Lørdag, Søndag og Helligdag
Lukket

Sommersæson ( 01.04 – 06.11 )Sommer sæson

Mandag – Torsdag
kl. 08:00 – 17:00

Fredag
kl. 08:00 – 16:00

Afhentning: Mandag-Torsdag: 08:00 - 15:00
Kontakt os for senere eller tidligere afhentning.

Lørdag, Søndag og Helligdag
Lukket

Historien

Profilmetal har fremstillet profilerede stålplader på egen fabrik siden 1994. Det har givet os et stort knowhow om produktion, materialer, håndtering mv. En viden, som vi bruger i den løbende optimering af virksomheden så vi sikrer Profilmetals position som en seriøs leverandør af et godt produkt til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Vores hovedkontor og produktion er beliggende i Slagelse, hvorfra vi dagligt leverer direkte til alle vores kunder i hele Danmark. I Viborg finder du vores salgskontor vest.

Vores kunder består i dag af både håndværkere og gør-det-selv folk, som ofte står over for opgaver, hvor der er behov for vejledning eller en speciel løsning.

1994: Vi åbner op på Københavnsvej i Køge.
2007: Vi flytter fra Køge til Juliesmindevej i Sorø.
2009: Vi åbner netbutik.
2012. Vi udvider produktionen med Trapezplade P35.
2014: Vi åbner kontor i Viborg.
2014. Vi flytter fra Sorø til Skovsøviadukten i Slagelse.
2015. Vi udvider produktionen med Sinus P18.

Tryghed, Rådgivning og Garanti

Det er vores målsætning at blive den foretrukne leverandør af ståltag til håndværkere og gør-det-selv folket – en stor gruppe af kvalitets- og prisbevidste forbrugere. Det lykkedes vi kun med ved at være tæt på kunden og ved at give en positiv oplevelse “hele vejen igennem”:

At købe et nyt tag til sin bolig er en langsigtet investering. Det er derfor med stolthed, at vi som den eneste leverandør af profilerede stålplader yder dig helt op til 40 års garanti – det kalder vi 100% tryghed i din handel.

Alle medarbejdere er erfarne tagrådgivere, og har stor viden omkring alle de spørgsmål, der kan opstå ved køb af et nyt tag. Hos Profilmetal hjælper vi dig med at træffe det rette valg, så du får det produkt, der dækker dine behov 100%.

Spar tid og penge på vores brede sortiment

Profilmetal leverer tag- og facadeløsninger til store og små opgaver i både fixmål og standard længder – fra halvtaget over villataget til facaden på en fabrikshal. Uanset hvilken af typerne du søger, så kan vi være behjælpelig. Vores program tilbyder nemlig en række af både tag- og vægbeklædninger til de fleste formål.

Uanset opgavens omfang og størrelse bestiller du altid direkte hos Profilmetal (producenten) og sparer dermed det fordyrende mellemled i detailhandlen.
Ja den er god nok - Vi producerer selv vores profiler - Få et indblik i vores produktion via denne lille video.

Udgifterne til administration, butikshusleje og lager er derfor minimale.
Derfor er du altid garanteret den bedste pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Vi leverer i hele landet i løbet af 10—14 dage, og ønsker du selv at afhente dit tag, kan det ske inden for 8 dage.

Du har altid nem adgang til os

Vores produkter sælges både til private og håndværkere.

Ønsker du at modtage et komplet tilbud på dit tag kan du allerede nu indtaste dine mål under ”bestil tilbud” direkte her og det er så vores målsætning at du indenfor 24 timer vil modtage et komplet tilbud retur.

Ønskes personlig rådgivning, kontakter du blot en af vore tagrådgiverer på telefon 56 63 02 22, som så vil beregne dig et tilbud udfra dine specifikke mål. Vi beregner så et komplet tilbud for dit tag eller facade projekt i fixmål, så du slipper for overflødige tilskæringer. Vort tilbud vil også indbefatte alt nødvendigt tagtilbehør til montage samt inddækninger, således at du undgår at mangle noget.

hvid-staal-vaeg-med-hund.jpg