Farve
Brun (Bestillingskøb)
Grøn (Kampagne)
Koksgrå (Bestillingskøb)
Sort (Bestillingskøb)
Sort (Ruflet)
Svenskrød (Bestillingskøb)
Teglrod
Teglrød (Bestillingskøb)
Teglrød (Ruflet)
Transparent
Sort
Antracit
Koksgrå
Brun
Grøn
Gul
Blå
Hvid
Lys grå
Lys grå
Mørk Silver
Silver
AluZink
Svenskrød
Teglrød
Mixfarve

FAQ – Om diverse

Skal jeg vælge Antikondens eller undertag?

Det kommer helt an på situationen. 

Antikondens fungerer godt til carporte og steder, hvor der er god ventilation. 

Husk, at de nederste 200 mm af antikondensbelægningen skal lakeres. Det forhindrer, at belægningen trækker regnvand med tilbage. Du kan bruge en vandbaseret klar lak. Er du i tvivl, så ring til os på 5663 0222. Læs mere om Antikondens her.

Ved beboet tagetage bør du i stedet have et diffusions-åbent undertag. 

Hvis din taghældning er mindre end 15 grader, er et diffusions-åbent undertag dog ikke egnet. Det kræver nemlig oftest en hældning på minimum 15 grader. I det tilfælde kan du bruge en form for fast undertag, der er opbygget af tagpap på krydsfiner eller brædder, eller eventuelt en plastbaseret membran. 

Fugt på indersiden af undertag?

Hos Profilmetal sælger vi undertage af typen diffusions-åbent undertag. Fordelen ved diffusions-åbent undertag er, at du kan isolere helt op til undertaget. 

Undertaget er konstrueret, så fugt kan trænge ud og luft trænge ind, og hvis et diffusions-åbent undertag bliver vådt, lukker det tæt.

Er der fugt på indersiden af undertaget, er det ikke nødvendigvis, fordi undertaget er utæt. Det kan i mange tilfælde skyldes manglende eller begrænset ventilation. Så er det fugt fra huset, der ikke kan komme ud, fx som følge af en utæt dampspærre. Husk derfor at anvende ventilationsstuds i dit undertag (1 stk. mellem hver spær).

Kan gamle tage få ovenlysvinduer?

Har du ovenlysvinduer i det gamle tag, som du vil lægge ståltag ovenpå, skal du hæve vinduet med op til det nye tag og etablere en ny lysning indvendigt. 

Der er rustpletter på mine stålplader?

Er der rustpletter spredt på pladen, som var det sandkorn, skyldes det ofte, at der er skåret i pladen. 

Derfor er det vigtigt, at du børster alle metalspåner væk, når du er færdig med at skære. Ellers vil de kunne lave rustpletter. Husk, at du ikke må bruge vinkelsliber, da det ødelægger pladens galvanisering. 

Du skal altid børste løst materiale som fx spåner væk efter tilskæring. Se vores vedligeholdelsesvejledning her.

Hvorfor skal jeg acceptere behandling af persondata?

Fra 25. maj 2018 gælder den nye persondataforordning. Forordningen regulerer, hvordan vi behandler dine data. De nye regler gælder i hele EU og erstatter nationale regler, som fx persondataloven. Vi har derfor tilpasset vores information og vilkår for behandlingen af persondata til de nye regler i forordningen.

Hvorfor er mit spørgsmål her ikke?

Hvis du har et spørgsmål, som ikke er besvaret her, så ring eller skriv gerne til os, så hjælper vi dig. Kontakt os på telefon 5663 0222, e-mail in**@pr*********.dk eller via chatten nede i højre hjørne.

Få et tilbud

Andre emner